DIN STÄDFIRMA I STRÄNGNÄS & MARIEFRED

Boka Städ är en städfirma som främst är verksam i Strängnäs och Mariefred, men även i närliggande orter runt som Nykvarn, Åker och Stallarholmen med omnejd.

Hos oss finns ett komplett utbud av städtjänster till dig som privatkund. I privata hem är vår specialitet hushållsnära städtjänster (RUT) såsom hemstädning, flyttstädning och städ inför visning.

Strängnäs

Vi har lokaler på Finningevägen 75 i Strängnäs. Dagligen utgår vi från kontoret för att utföra kundanpassade hushållsnära städtjänster (RUT) som hemstädningflyttstädningfönsterputsninglokalvård med mera åt både privatpersoner, företag och kommuner. Vi är aldrig längre bort än ett samtal eller besök. Kontakta oss eller fortsätt titta runt på hemsidan vad vi kan göra för just dig.

Mariefred

Vi är en städfirma som finns på Finningevägen 75 i Strängnäs, cirka två mil från Mariefred, sedan 2014. Dagligen utgår vi från kontoret för att utföra kundanpassade hushållsnära städtjänster (RUT) som hemstädningflyttstädninglokalstäd med mera åt både privatpersoner, företag och kommuner i Mariefred med omnejd. Vi är aldrig längre bort än en ett samtal eller besök.

Kontakta oss eller fortsätt titta runt på hemsidan vad vi kan göra för just dig.