Om Boka Städ

Boka Städ (i Sörmland AB) är sedan 2014 baserat i Strängnäs och erbjuder ett komplett utbud av städtjänster till privatkunder, bostadsrättsföreningar, företag och kommun i Strängnäs, Åkers Styckebruk, Mariefred, Stallarholmen med omnejd. Under 2022 förvärvade vi även Städpiraten i Mälardalen med bas i Eskilstuna.

I privata hem är vår specialitet hushållsnära städtjänster (RUT) så som hemstäd, flyttstäd och visningstäd. Mot företag och kommun har vi ett komplett entreprenaderbjudande inkluderande socialsaneringar, trappstäd och lokalvård.

I alla uppdrag tittar vi på helheten och utgår från kundens förväntningar och behov. Vi väljer att kalla synsättet kundanpassade städtjänster. Vår devis är att varje uppdrag, stort som litet, skall vara en rekommendation för kommande affärer.

Våra kunder

Boka Städ har kunder över hela Sörmland med koncentration kring och i Strängnäs kommun. Våra kunder vill ha kvalitet, är återkommande och känner att tjänsten är anpassad efter deras behov. Våra kunder anser att vårt erbjudande är attraktivt och att Boka Städ och vår personal alltid går steget längre för att på ett positivt sätt uppnå förväntat resultat. Dessa faktorer sammantaget eller enskilt gör att våra kunder i sin tur rekommenderar våra tjänster till andra.

Vår personal

Vårt synsätt är att extraordinärt resultat och kvalité uppnås genom trygga, stolta och effektiva medarbetare. För att möjliggöra detta väljer Boka Städ att tillämpa en stimulerande personalpolitik grundad på kollektivavtal, personlig utveckling och utbildning samt delgivande av stort personligt ansvar. Vår personal har i snitt nio års dokumenterad erfarenhet av sitt yrkesutövande i både privata hem och på företag. All personal omfattas av ansvarsförsäkring och har avtalad tystnadsplikt.

Vårt miljötänk

Boka Städ vill verka för att minska belastningen på vår gemensamma miljö. Vi planerar därför våra dagliga arbetsslingor effektivt och kör med enbart miljöklassade fordon. Att välja skonsamma städ- och förbrukningsmaterial är en självklarhet för oss både sett ur miljö-, kund- och arbetssynpunkt. Vill ni veta mer om vår miljöpolicy så kontakta oss gärna så berättar vi mer.