Eskilstuna

Boka Städ erbjuder kompletta städtjänster i Eskilstuna med omnejd. Vi har goda referenser och lång erfarenhet som städfirma av alla typer av städning. Städningen utförs fackmannamässigt av utbildad personal som alltid strävar efter kvalitet som är hög, jämn och bestående över tid. Våra ledord är ”Varje utfört uppdrag skall vara en rekommendation” samt ”När bara rent inte är nog”. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med oss som städbolag och känner att utförandet är anpassat efter deras förväntningar och unika hem, lokal eller objekt. Testa Boka Städ om du behöver hjälp med städning i Eskilstuna och Strängnäs med omnejd. Vi finns tillgängliga i hela regionen.
Vi tror du kommer bli förvånad av resultatet och den jämna kvaliteten.

Boka Städ erbjuder följande tjänster för privatpersoner i Eskilstuna:

Våra tjänster för företag i Eskilstuna är:

Du kan boka våra tjänster enskilt eller regelbundet. Du kan till exempel välja mellan att ha städning en gång i veckan, varannan vecka, var fjärde vecka eller med ett upplägg som passar dig eller din verksamhet. Vi har med oss alla redskap och förbrukningsmaterial som behövs för att utföra tjänsten, så du som kund behöver normalt inte hålla med något.

RUT-avdrag

Som privatperson kan du använda RUT-avdraget hos Boka Städ och göra ett avdrag på 50% av arbetskostnaden på fakturan. Vi hjälper dig och sköter hela processen med Skatteverket.

Hör av dig så diskuterar vi förutsättningslöst utefter dina önskemål och behov! Du kan också läsa mer om våra tjänster i Eskilstuna här på hemsidan och därefter kontakta oss.

Välkommen med din förfrågan så skickar vi en förutsättningslös offert för städ.