Hemstäd

Att få möjlighet att städa ett privat hem är ett privilegium och ett stort ansvar. Boka Städ arbetar under stor integritet för att städa ditt hem och utefter ett kundanpassat synsätt där kundens städbehov och förväntan står i fokus – för en trygg hemstädning. Här planerar vi våra resurser så att städning genomförs enligt det vi kommit överens om och därefter kontinuerligt. Regelbundenhet med jämn, hög kvalitet är vårt signum.

När du vill boka hemstäd hos oss kan du förvänta dig:

  • Kundanpassad hemstädning
    Vi städar utifrån dina önskemål och behov.
  • Kontinuitet och trygghet
    Vi har samma utbildade och försäkrade medarbetare vid varje besök.
  • Tydlig prisbild
    Du hittar våra priser på prissidan här. Hos oss ingår städmaterial.

Vill du också mötas av ett rent och väldoftande hem när du kommer hem och öppnar dörren? Läs mer eller kontakta oss direkt för offert.

Vad händer efter att du kontaktat oss?
Vid en vanlig hemstädsförfrågan brukar vi oftast börja med ett hembesök. Då skapar vi en gemensam syn på era förväntningar, föreslår ett passande städupplägg och lämnar ett prisförslag. Låter det bra? Då gör vi en första städning! När den är genomförd kontaktar vi dig igen. Uppfyllde vi dina förväntningar utifrån det vi kommit överens om? Vi anpassar vår städning och kundens önskemål är alltid i fokus. Tillsammans gör vi upp vad som ska prioriteras, till exempel kök, vissa badrum eller andra sällskapsutrymmen.

Våra medarbetare
Efter det fortsätter vårt ansvarsfulla arbete. För att du ska bli nöjd planerar vi våra resurser så att städning genomförs enligt det vi kommit överens om och därefter kontinuerligt. Regelbundenhet med jämn, hög kvalitet är vårt signum. Våra medarbetare är försäkrade, har avtalsenlig lön och för er integritet har vi avtalad tystnadsplikt.

Välkommen med din förfrågan
Vi ser fram emot att få hjälpa dig! Hör av dig till oss för smidig hemstäd runt om i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk via 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra er.