Flyttstäd

I en flytt är det mycket som sker på kort tid och du kan behöva någon som hjälper dig. Letar du efter flyttstäd? Här hjälper vi dig så att du kan fokusera på annat.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med hela eller delar av flyttprocessen – för en bekymmersfri flyttstädning. Metodiskt städar vi lägenheter och hus, tömda eller inte, och har ett nära samarbete och dialog med de flesta fastighetsägare så vi vet vilka krav de ställer på godkända flyttstäd. Att anlita oss är en trygghet både för dig som kund och för eventuella fastighetsägare. Vi har erfarenhet.

När vi genomför flyttstäd har vi en komplett checklista som bygger på mångårig erfarenhet av vad fastighetsägare kräver för en godkänd besiktning. Vi löser städ både inomhus, allt  från vardagsrum, sovrum, kök, toalett till balkongen utomhus.

När du bokar flyttstädning via Boka Städ kan du förvänta dig:

  • Godkänd flyttstädning är en garanti – vi tar ansvar
    Genom att vi metodiskt arbetar oss igenom ett objekt har vi ytterst få så kallade backstäd. Skulle det mot förmodan ske ordnar vi detta i samråd med dig som kund. Vår garanti är på riktigt som en tillgänglig och seriös aktör.
  • Vi erbjuder bortforsling och tömning
    Vi och våra samarbetspartners erbjuder tömning i helhet, till exempel flytt av lådor och möbler.
  • Enkla villkor och tydlig prisbild.
    Du hittar våra priser på prissidan här. Hos oss ingår även städmaterial.

Välkommen med din förfrågan
Vi ser fram emot att få hjälpa dig! Hör av dig till oss för smidig flyttstäd runt om i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers Styckebruk via 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra er.