Företagstjänster

Lokalvård

Som företagare vill man kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Där brukar inte lokalvård ingå så vida man inte som Boka Städ i Sörmland AB arbetar med städuppdrag på heltid. Boka Städ i Sörmland AB har ett komplett och professionellt erbjudande mot företag vad gäller regelbunden lokalvård, tillfälliga uppdrag och där till kringliggande tjänster. Vi utför företagsstäd i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen, Åkers Styckebruk och övriga orter i Sörmland med omnejd.

Vår specialitet är städning av lokaler med höga sanitetskrav exempelvis mottagningar men vi utför alla typer av lokalstäd och företagsstädning – alltid utifrån kundens behov och förväntningar. Med Boka Städ i Sörmland AB som leverantör kan du som beställare förvänta dig:

  • Kundanpassade och professionella städtjänster.
  • Effektiv och utbildad städpersonal som har kollektivavtal och är försäkrade.
  • Sekretessavtal.

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vår företagsstädning och vad vi kan göra för er.

Tvättjänst

Boka Städ har en modern tvättmaskinspark och åtar sig utföra behandlingstvätt ex handdukar, strykning och tvätt av mindre mattor antingen som enskilt uppdrag eller som ett komplement till övriga tjänster. Våra maskiner uppfyller med bred marginal hälso- och sjukvårdsstandardiseringens, HSS, normer vilket är en extra trygghet för våra kunder och sin tur deras kunder. Tjänsten kundanpassas utefter ert behov och önskemål.

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vår tvättjänst och vad vi kan göra för er.

Trappstäd

Ett rent trapphus ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Med rätt utförd och regelbunden städning hålls trapporna rena, fina och risken för skadegörelse minskar. Vi anpassar trappstädningen efter era önskemål. Kanske skall tvättstugorna storstädas ett par gånger om året eller blommorna vattnas vid varje besök?

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra för er.

Fönsterputs

Boka Städ i Sörmland AB utför fönsterputsning. En fönsterputsning kan bokas enskilt eller regelbundet via avtal eller som ett komplement till övriga tjänster. Vi utför fönsterputsning på antingen timtid eller fastpris.

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så berättar vi mer om fönsterputs och om vad vi kan göra för er.

Flyttstäd

Boka Städ I Sörmland flyttstädar metodiskt både tömda och icke fullt tömda lägenheter och hus. I samråd med fastighetsägaren utför vi flyttstädningen enligt önskemål och utefter era krav.

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra för er.

Byggstäd

Nybyggt, ombyggt eller renoverat? Dags för nästa moment, besiktning eller inflyttning?

Oavsett om byggnationen eller renoveringen är klar eller fortfarande pågår, ser vi till att det blir rent och färdigställt för fortsatt arbete eller finstädat och redo för inflyttning.

Vår personal har ID06-kort för en trygg och säker arbetsplats. Du kan läsa mer om ID06-kort här.

Kontakta oss eller ring oss på 0152-780 300 så berättar vi mer om byggstädning och våra andra tjänster.

Social sanering

Social sanering är oftast en tragisk historia där diskretion är en absolut hederssak. Det gäller oftast boendemiljö, som är kraftigt nedsmutsad. Vi återställer ytorna till bruksskick så långt det är möjligt med ordentlig rengöring och desinficering. I det flesta fall vill beställaren få bort möblemang eller annan utrustning, ta hand om tvätt, vilket vi ombesörjer. Vår personal har fullständig kunskap om denna typ av arbete för att på säkraste sätt ta hand om social sanering.

Maila oss eller ring på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra för er.