Byggstäd

Nybyggt, ombyggt eller renoverat? Dags för nästa moment, besiktning eller inflyttning? Oavsett om byggnationen eller renoveringen är klar eller fortfarande pågår, ser vi till att det blir rent och färdigställt för fortsatt arbete eller finstädat och redo för inflyttning. Vi får bort gips, sågspån, slipdamm, färgrester, maskeringstejp och spår efter arbetsskor, noggrant och effektivt. Vi kan också sköta bortforsling av byggsopor och överblivet material. Därefter dammar vi, våttorkar alla ytor, lister, golv, dörrar, karmar, skåp och garderober och putsar fönster så att det är skinande rent.

Vi på Boka Städ utför både planerad, punktlig byggstädning och byggstädningar i “sista minuten” för tillfällen när det blir ont om tid. Vi har stor erfarenhet och rätt utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat. Vår personal har ID06-kort för en trygg och säker arbetsplats. Du kan läsa mer om ID06-kort här.

Boka Städ ordnar ditt byggstäd i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen, Åkers Styckebruk och övriga orter i Sörmland med omnejd. Vi gör rent från golv till tak till rätt pris!

Kontakta oss eller ring oss på 0152-780 300 så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan göra er. Du kan också använda formuläret längre ner på sidan.

En av våra referenskunder inom byggstäd:

Fagerheim Byggnads AB