Vad kostar städning?

Hemstäd / Storstäd / Visningsstäd / Fönsterputs

Vi på Boka Städ tillämpar faktisk timprisdebitering mot våra privatkunder. Den modellen är enklast, mest transparent och därmed också mest ärlig mot dig som söker en kundanpassad städtjänst.

Vi tycker inte att relationer ska bindas upp via finstilta avtal och krångliga villkor utan är något man förtjänar. Det byggs genom ömsesidigt förtroende, tydlighet samt jämn och hög kvalitet. För skapa tydlighet tillämpar vi enkla tjänste- och avtalsvillkor där sedan kvaliteten och jämnheten resulterar i att våra kunder stannar kvar utan skriftliga avtal.

För varje besök varierar städtiden både upp och ned, beroende på förutsättningarna. Har det varit fest dagen innan ökar troligtvis städtiden. Har du varit bortresta under en tid minskar städtiden troligtvis – allt handlar om förtroendet. Vi spenderar tiden rätt för att uppnå förväntat resultat i just ditt hem. Erfarenheten visar att många av våra kunder över tid får en sänkt kostnad då vi under resans gång lär känna ditt hem bättre och bättre.

Många kunder kommer till oss efter att ha provat en eller flera olika branschkollegor som inte levt upp till förväntningarna, så stirra dig inte blind på timpriset utan värdera effektivitet, trygghet och en långsiktig och jämn kvalitet (även över tid).

Vårt timpris skiljer sig beroende på om det gäller enstaka eller återkommande bokningar, till exempel veckostäd. Vill du ha en förklaring kring skillnad? Ta gärna del av våra tjänste- och avtalsvillkor.

Avtalsbokning
Timpris efter godkänt RUT-avdrag 248 kr ink moms
Timpris före godkänt RUT-avdrag 496 kr ink moms
Serviceavgift* 100 kr ink moms / månad
Enstaka bokning
Timpris efter godkänt RUT-avdrag 275 kr ink moms
Timpris före godkänt RUT-avdrag 550 kr ink moms
Serviceavgift* 100 kr ink moms / bokning
Exempel månadskostnad efter RUT-avdrag – avtal
Timmar per månad 2 3 4 8 12
Månadskostnad inkl serviceavgift* 596 844 1092 2084 3076
Exempelkostnad efter RUT-avdrag – enstaka
Timmar 2 3 4 8 12
Kostnad inkl serviceavgift* 650 925 1475 2300 3400

* inkluderar framkörning och nödvändigt städmaterial. Du som kund behöver inte stå för utrustning eller förbrukningsmaterial.

Flyttstäd / Dödsbostäd / Social sanering / Tvättjänst / Kontorsstäd / Trappstäd

Till skillnad från hemstädningen så tillämpar vi en fastprismodell för dessa tjänster och priset erbjuds mot offert då flertalet parametrar spelar in i jämförelse med regelbunden städning. Faktorer som vi tar hänsyn till är önskemål, beläggning, tidpunkt och objektets skick. Det är helt enkelt för många parametrar för att kunna generalisera i en enkel prislista.

För offert, privat eller företag: Välkommen med din förfrågan, enklast är att ringa eller fylla i formuläret nedan.