Byggstäd i Eskilstuna

Ibland blir det tajt om tid, vi vet. Boka Städ utför både planerad byggstädning och byggstädningar i “sista minuten”. Vi kan också sköta städning och underhåll av etableringar och slutstäd inför besiktning och inflyttning. Boka Städ ordnar ditt byggstäd i Eskilstuna, Kvicksund, Torshälla, Hälleforsnäs och närliggande orter – anpassat efter dina önskemål och behov.

Boka Städs effektiva byggstädning

Nybyggt, ombyggt eller renoverat, och nu dags för nästa moment? Besiktning eller inflyttning på gång? Vi ser till att det blir rent och färdigställt för fortsatt arbete eller finstädat och redo för inflyttning. Vi städar bort gips, sågspån, slipdamm, färgrester, maskeringstejp och spår efter arbetsskor, noggrant och effektivt. Vi kan också forsla bort byggsopor och överblivet material. Därefter dammar vi, våttorkar alla ytor, lister, golv, dörrar, karmar, skåp och garderober och putsar fönster.  Kanske har byggherren en egen lista vi skall följa eller så utarbetar vi en tillsammans för att allt skall bli godkönt. Boka Städs byggstäd gör rent från golv till tak, effektivt och noggrant så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi har gedigen erfarenhet och rätt utrustning för att uppnå bästa möjliga resultat med byggstädningen. Vår personal har ID06-kort samt kollektivavtal för en trygg och säker arbetsplats. Du kan läsa mer om ID06-kort här.

Kontakta oss via mail, telefon eller formuläret nedan så pratar vi förutsättningslöst om vad vi kan hjälpa er med.