Lokalvård

Kontorsstäd, Lokalstäd och Lokalvård

Vi tycker att du som företagare ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Boka Städ i Sörmland AB har ett komplett och professionellt erbjudande mot företag för regelbunden lokalvård, tillfälliga uppdrag och andra kringliggande tjänster. Från oss får du en kvalitetssäkrad kontorsstädning och lokalstädning. Vi ser till att det är rent i era lokaler – från golv till tak!

Vår specialitet är städning av lokaler med höga sanitetskrav som till exempel mottagningar men vi utför alla typer av lokalstäd och kontorsstädningar – alltid utifrån våra kunders behov och förväntningar.

Vi utför lokalstädningar och kontorstädningar i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen, Åkers Styckebruk och övriga orter i Sörmland med omnejd.

Med Boka Städ som leverantör av lokalstäd och kontorsstäd kan du förvänta dig:

  • Kundanpassade och professionella städtjänster.
  • Effektiv och utbildad städpersonal som har kollektivavtal och är försäkrade.
  • Sekretessavtal.

I alla uppdrag tittar vi på helheten och utgår från kundens förväntningar och behov. Vi väljer att kalla synsättet kundanpassade städtjänster. Vår devis är att varje uppdrag, stort som litet, ska vara en rekommendation. Vi ser till så du varje gång får den kvalitet vi kommit överens om – det är viktigast för oss som leverantör.

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 0152-780 300, så pratar vi om vad vi kan göra för er.

Ett par av våra referenskunder inom lokalvård:

Strängnäs Bostads AB
Strängnäs Fastighets AB
OBOS Bostadsuteckling AB
Fagerheim Byggnads AB